Saturday, July 23, 2011

The Wal*Mart experience

Käisime just Walmartis. Algul mõtlesin, et mis seal nii põnevat ikka on... aga


Esiteks oli see väääga suur.

Seal oli selline welcomer. Ta ütles kõigile tsau ja viskas kildu. Siis saime õnneks ratastooli, sest karkudega seal oleks võiamtu liikuda - see niii suur.

Ostsime igast kraami, aga kui jõudsime jookide osakonda siis oli päris hea üllatus. Seal ei müüdud alla 2L mitte midagi. Seal oli 6 pakkid, 12 pakkid , 24 pakkid ja kastid. Kõige väiksem oli 2l.. me ostsime siis rootbeeri ja cream sodat. Cream soda on nagu siuke vahukommi kokakoola, hea ühesõnaga.

Siis ostsime muidugi wintergreeni ja vaatasime ka kaamera osakonda. Arvatavasti ostan omale kaamera siit. aga hetkel olen 2 vahel. Kas Canon 550d või 600d (rebel t2i ja t3i)

Siis üllatas veel see, et peale iPod'ide ei müüdud ühtegi mp3 playerit. Applei shuffle oli ka, aga muidu jah... Apple oli selle koha vallutanud.

Siis läksime maksma.. ja jälle üllatus. Poemüüa hakkas meiega rääkima. Me algul ehmatasime ära.. küsis ja uuris kõike :D Päris lahe.

Kui ära läksime siis see mees, kes kõike sissejuhatab ja aitab ütles mulle, et saan oma parema jalaga karate lööke harjutada :D

Siis tulime tagasi koju ja hakkasime sööma.. söögist kirjutan ka veel hiljem, aga hetkel me läheme kuskile.

1 comment:

  1. pigem 600d või 1100d kui soovid raha säästa, kuigi noh, need ei asenda täielikult videokaamerat, kuna nad vajavad $$$$ lenside jaoks ning kered kipuvad üle kuumenema (ja klippe katkestama), seega kuna 600d on uuem kui 550d, on sul vb paremad šansid ülekuumenemise seisukohalt, äkki on seda mudelit üritatud arendada.

    ReplyDelete