Tuesday, August 9, 2011

9.08 / Niisama loba.

Nii Chicagos käidud. Pilte pole veel arvutisse pannud, niiet ei hakka selle kohta veel postitama. Kriblan midagi niisama, sest olen igavusest kokku kuivamas. Kell on siin 21.05


Kõrval on need tüdrukud ja kuulavad mingit päris saasta muusikat. Kohutav. Aga täna nad tegid midagi toredat ka, sellest tuleb pärast pilte ja värke.


Igatsen tervet jalga ja igatsen sõitmist.. Enamus arvavad, et ma mingi friik, et nii väga sõita tahan. Kuid jah.. tahaks juba räigelt sõita.

Jess! Sain kõrvaklapid!!! Saan natukene oma muusikat ka kuulata. Dubstep, hell yea!

Peamine põhjus, miks ma sõitmist nii väga igatsen on lihtne. See teeb pea ebavajalikest mõttetest tühjaks. Ei pea muretsema millegi tühise pärast. Mõtled ainult oma trikkidele ja nii hea on olla. Ükski halb mõte ei sega. Eriti praegusel hetkel, kui pea on nii sassis ja segadust täis kuluks sõitmine marjaks ära. Lihtsalt veereda kuskilt tänavat pidi alla ja olla oma heade mõttedega...mmm.  Preagu hoiab mu positiivset tuju muusika. Aga muusika+sõitmine = über.

Well.. im out of ideas. So why not try something different. English for a while prehaps.. Haha, still outta ideas. Might just talk some random crap. Dubstep is hella massive.. makes me wish i was a music producer. But when ever i try to make music i think... why try.. there's enough good music out there already. I think people who listen to dubstep for the first time.. it's just some random robot noises... well that's pretty much it. haha. Well.. f*ck i'm bored.

Nüüd panen mingi aeg pildid arvutisse ja siis teen Chicago posti ka ära..

lolwut

No comments:

Post a Comment