Friday, August 5, 2011

5.08

Tänasest polegi visst suurt kirjutada, niiet kirjutan mis eile õhtal oli.

Eile õhtul nägime pesukaru. See oli suepr nunnu. Ta oli alles üpris väike, aga ronida oskas väga hästi. Ta oli hästi uudishimulik. Algul ta ronis kõrgele puu otsa ja me ei saanud temast pilti. Siis tuli allapoole ja näitas ennast.

Adam ja Deb rääkisid, et neid pesukarusi kutsutakse varasteks. Neil on nagu maskid ees ja nad käivad öösiti prügikastides süüa otsimas. Varga moodi või mitte.. nunnud olid ikka. Oleks tahtnud teda nunnutada, aga need loomad vist väga inimesi ei armasta.
 Siis võttis Adam püssi ja lasi ta maha, et temast õhtusööki teha. Nende liha on väga maitsev. Haha.. ei tegelt Adam lihtsalt näitas oma püssi ja demostreeris kuidas see töötab. See lasi väikseid tina kuule.. umbes nagu õhu püssid. Adam laseb jäneseid, sest jänesed söövad taimi ja värki..

 Peale seda hakkasime popkorne tegema, mitte mikrolaine ahjus muidugi.. Tal oli spets pott, kus neid teha sai.



Need popkornid olid nii head ja värsked. Palju paremad, kui need mikroka omad. Vähe võttis aega ja odavam on ka nii teha.



Tänasest nii palju, et lõpuks sain veel ühe kingituse. Nüüd on juba vist viiele inimesele kingitus olemas. Õhtul me lähme vist mingile autode näitusele, mis loodetavasti on põnev. Loodan seal palju pilte teha...

Nüüd aga hakkame vist õhtusööki sööma. Just õige aeg . kõht hakkab juba vaikselt kurdab.

bb.

No comments:

Post a Comment