Saturday, August 6, 2011

6.08

 Täna oli siis viimane kalal käik Davidi farmis. Ärkasime kell 6. Ma jälle eriti öösel magada ei saanud ja olin üsna väisnud. Hommikul vaatasin kõik facebookid ja meilid üle ja tegime kiired kohvid. Siis hakkasime minema.
 Kuna viimasel ajal polnud üldse vihma sadanud, siis vesi seal tiigis oli langenud. Vetikaid oli ka natukene kasvmama hakanud. Vesi oli natukene rohekas.
 "Vetikas"
 Isa tegi tiiru ümber farmi ja tegi ka pilte. See masin vist korjab maisi, kui need valmivad. Võib eksida ka..
 Jänkujuss.
 Jänkusi oli palju.
 Lõpmatu tunnel maisi vahele.



 Üritan saada konksu selle kala küljest lahti. Näoilmest loeb välja, et mul see väga ei õnnestu..

 Unemati oli siiani kallal...
 See on hea pilt. Juba varem olime isaga avastanud, et vee pinnal käib aegajalt mingi imelik loom. Pistab pea välja ja vaatab ja siis kaob uuesti veealla. Algul me ei kujutanud üldse ette, mis koletised need on. Siis üks päev David ütles, et need on kilpkonnad. Ja nii oligi. Lähedalt vaatad, siis näed armsaid kilpkonni. Pildil on ka näha, kuidas kala sulpsu lööb.


 Siis tõid David ja ta abikaasa meile hommikusööki. Kohvi ja kooki.. mmmm!
 Pärast sööki leidsin maast mingi imeliku koletise.. vuhhh
 Lil' choppa. Kahju, et see enam ei tööta.
 See on lõks. Ma ei tea mida täpselt David kinni tahab püüda. Vist skunki. Ja muide.. ma tundsin skungi lõhna.. see on kohutav!!!
 Ja siiiiiiiis!!! David tuli ATVga.. ooohyeah!
 David loeb sõnad peale, et ma matsu ei paneks.
 Off i go. Kihutasin veel viimast korda :)
 See oli jube lahe. Järsku tuli palju-palju linde. Nad lendasid nagu sõjalennukid ja kisasid. Otsisid maandumis kohta. Siis leidsin selle tiigi ja lendasid kõik korraga tiiki.

 Suulps!
 Ja neid tuli veel!

 Seda ka et.. ükspäev tuli neil postkasti mingi rämpskiri. Seal kirja vahel oli nn autovõti. See oli mingi plastik võti. Igatahes.. trikk oli selles. Tuled võtmega siia autopoodi ja kui su võti käivitab auto, siis ongi auto sinu oma. Meie oma kahjuks see õige ei olnud. Ja Lee rääkis, et üks aasta see firma tegi samat reklaami. Ja võiduvõtmega inimene ei tulnud. Siis võeti ta telefoni number ja helistati "Kas teie saite plastik autovõtme?" "Kas te tulite siia poodi?" "Jäite uuest autost ilma!"

 Siin on see võti.

Ja ma ei väsi kordamast, et siin on nii sõbralikud inimesed. See automüüja Ron hakkas kohe rääkima ja küsima, mis juhtus. Temal endalgi oli rääkida, kuidas tema oma jalaluu murdis ja jadas oma kogemusi. Niiet super äge.

Nüüd aga tellisime pitsa ja see peaks kohekohe tulema! Hellll yea!

No comments:

Post a Comment